ForeningerFremhævede nyhederNyhederTurisme

Værtens Mindste Broløb genopstår

Efter to års pause på grund af Corona genopliver Karrebæk I.F. i år Værtens Mindste Broløb med fuldt program.

Broløbet finder sted i weekenden den  17. og 18. september, og det er 6. gang løbet, der senest i 2019 havde mere end 700 deltagere, arrangeres.

KØRESTOLS- OG ROLLATORRÆS
I år omfatter løbet om lørdagen de traditionelle løbediscipliner i form af Enø Milen, to børneløb og det næsten legendariske Kørestols- og Rollatorræs, der nærmest er blevet en signatur for Værtens Mindste Broløb. Det afvikles lørdag fra kl. 11.00.

HJERTERUTEN
Søndag finder cykeldisciplinerne sted.
De omfatter foruden ’Classic-ruten’ på 68 km og ’Familie-ruten’ på 22 km også en ny og ekstra lang rute på 99 km, som går helt ud mod Stigsnæs og ind omkring Skælskør. Sidst men ikke mindst er der også Hjerteruten på 45 km, der er blevet til på foranledning af og i samarbejde med Hjerterum Næstved.
Læs mere om broløbet her.

error: Nej!