Fremhævede nyhederMad og drikkeTurisme

Åbning med problemer

-Prøv lige at spørge mig, hvordan vores åbning er forløbet!
Restauratør Kenneth Oppermann, der er indehaver af Smoke Deluxe på molen, ligner en håndboldtræner, der har en puls på langt over to hundrede, 17 sekunder før tid ved stillingen 24-24 i en afgørende kamp.
Og så spørger vi ham naturligvis.
-Hvordan er jeres åbning forløbet.

TELEFONNUMMER FORSVUNDET
Det viser sig, at det telefonnummer, som Kenneth Oppermann troede tilhørte Smoke Deluxe, ved en fejl er røget helt ud af telefonselskabets system, og åbenbart ikke står til at genoprette, så Kenneth har været ude idag, for at få et andet nummer.
Det kunne være fint nok, hvis ikke han lige havde fået trykt 3.000 farvebrochurer og nogle store flotte plakater, med det forsvundne nummer på.
Så nu skal hans medarbejdere igang med at klistre små mærkater over med det nye nummer, der skal rettes hjemmesider og andre sider på de sociale medier og så håber han på, at kunderne kan finde ud af det.

Og allerede da Kenneth slog dørene op idag, var der god gang i handelen, af bl.a. lækkert smørrebrød, røgvarer, salater og desserter.

Smoke Deluxe holder åbent hver fredag-lørdag-søndag fra 10-16 og fra fredag den 26. marts kl. 10 til mandag den 5. april kl. 16.00, og de kan fanges på det nye telefonnummer, som er 50 17 84 98.

 

error: Nej!