Fremhævede nyhederMad og drikkeNyhederTurisme

B-Spis på “Stejlepladsen” mangler lige det sidste

Sorte regntunge skyer hang over Karrebæksminde, da restauratør Brian Østerbro Jensen og køkkenchef Kristoffer  Ringsing kiggede forbi de lokaler, der i løbet af de næste 4-6 uger skal omdannes til B-Spis i street-foodområdet “Stejlepladsen” på Lungshave. Her bliver de bl.a. naboer til Enø Sushi, Go’ Appetit og Petersens Pizza, samt på den anden side af grusvejen Café Fiskerlejet.

HVAD SKAL DET BLIVE TIL?
Restauratør Brian Østerbro Jensens B-Spis i Næstved er hurtigt blevet en stor succes, og derfor er der store forventninger til, hvad det er, han vil lave i Karrebæksminde.
Men det spørgsmål lader han selv hænge lidt i luften.
-Vi ved det egentligt ikke endnu. Men det skal være et koncept, der passer sammen med de andre streety-food steder omkring os, siger han.
Nærmere kommer vi det ikke på nuværnede tidspunkt.

EN RÅ SKAL
Omridset til det, der engang skal blive et restaurationskøkken, har Brian og Kristoffer lavet af lidt tiloversblevne brædder og lister fra byggeriet af “skuret”, der omkring skolernes sommerferie gerne skulle være helt indrettet og klar til at modtage de forhåbentlig mange gæster.
-Vi skal have et godt samarbejde på kryds og tværs hernede, for på den måde at gøre det attraktivt at besøge området, påpeger Brian Østerbro Jensen.
Han vil gerne holde et lille opstatsmøde med sine nabo-kolleger, for at lægge en strategi omkring fælles arrangementer og fremtidigt samarbejde.
Men indtil videre skal den rå skal, som det kommende B-Spis flytter ind i, først gøres klar. Der skal ansættet personale, hvilket også er et problem i øjeblikket, og så skal Brian og Kristoffer lige finde ud af, hvad det er, der skal sælges for at lokke kunder til.

B-Spis på “Stejlepladsen” åbner omkring skoleferie-starten. Men restauratør Brian Østerbro Jensen og køkkenchef Kristoffer Ringsing er langt fra færdige med planlægningen og ansættelsen af personale.
error: Nej!