Fremhævede nyhederHandelNyhederTurisme

Sommerfest på Stejlepladsen

Den spanske gruppe Auralyn Waves med Sandi er et at navnene på det spændende program.

Glæd dig til den første weekend i juli, fra fredag den 1. til søndag den 3., for her afvikles den første “Sommerfest på Stejlepladsen” i Karrebæksminde.
Det er indehaverne af MarineEvent ApS Anders Cruckov Hansen og Thomas Hvitfeldt Hansen, der står bag arrangementet og til at tage sig af alt det praktiske har de haft søstrene Connie Saabye og Maj-britt Saabye Hansen og deres lille firma “Festhjælp”.

NON PROFIT
“Sommerfest på Stejlepladsen” er et nonprofitforetagende, der ikke skal give overskud.
-Vi har haft Næstved Turistforening til at hjælpe os med at søge fonde til arrangementet og på nuværende tidspunkt støttes det af Mærk Næstved, Nordea Fonden og den lokale erhvervsforening, ligesom MarineEvent ApS stiller med en underskudsgaranti og lægger en masse arbejdskraft og materialer i arrangementet, fortæller Connie Saabye.

-”Sommerfest på Stejlepladsen” vil blive afviklet i tråd med og i respekt for det autentiske miljø, som området rummer, og vi vil forsøge at skabe en hyggelig og rolig stemning, hvor familier med børn samt voksne i alle aldre kan få nogle gode timer i det hyggelige fiskerleje weekenden over, forklarer Maj-britt Saabye Hansen.

SØNDAG ER FAMILIEDAG

Gruppen Blæst er også med.

Programmet bliver derfor også mangfoldigt med aktiviteter og optræden for børnefamilier og musik for det voksne publikum fra lokale bands.
-Scenen bygges op omkring en garnvogn og musikken slutter kl. 21.00 fredag og lørdag, påpeger Maj-britt.
-Således tager vi hensyn til de omkringliggende beboere.
Søndag bliver familiedag på Rotteøen, hvor gæsterne sejles frem og tilbage til de mange aktiviteter, som bl.a. Enø Vandsport står for.

MANGE FRIVILLIGE HAR MELDT SIG
-Vi vil gerne inddrage lokalområdet til at tage del i eventet. Flere lokale har allerede meldt sig til det frivillige korps, som skal være med til at skabe en god stemning på pladsen, oplyser Connie.
Den økonomiske støtte går udelukkende til kunstnere, leje af diverse lydudstyr, administration til udarbejdelse af diverse tilladelser, rengøring af plads og toiletter mm.
MarineEvent ApS bidrager som tidligere nævnt med en medfinansiering i form af en underskudsgaranti og arbejdstimer.
-Desuden vil vi være til rådighed under hele eventet, sammen med det øvrige frivillige korps, således at alt kan foregå i ro og mag for de mange besøgende på Stejlepladsen, siger Anders Cruckov Hansen fra MarineEvent ApS.

I store træk ser programmet for “Sommerfest på Stejlepladsen” således ud.

Fredag den 1. juli 2022:

Connie Saabye og Maj-britt Saabye Hansen er “folkene” bag Festhjælp og Sommerfest på Stejlepladsen i Karrebæksminde.

Kl. 18.30:       Standup komiker Pelle Lundberg
Kl. 19.00:       Blæst – Slut kl. 21.00

Lørdag den 2. juli 2022:
Kl. 14.00:       Godtfolket
Kl. 18.00:       Auralyn Waves med Sandi – Spanien
Kl. 19.00:       Mac-K & Company

Søndag den 3. juli
Kl. 10.00-14:00:
Familiens dag, hvor børnefamilier og andre barnlige sjæle sejles over på Rotteøen med Enø Vandsport, hvor der leges med og på vandet, ansigtsmaling og andre aktiviteter på pladsen.

Connie Saabye og Maj-britt Saabye Hansen er “folkene” bag “Festhjælp” og arrangementet “Sommerfest på Stejlepladsen” i Karrebæksminde.

“Festhjælp” tilbyder sine kunder at stå for alt det praktiske i forbindelse med en fest eller et arrangement, og det tilbud sagde Anders og Thomas straks ja-tak til.
Nu er forberedelser i faste rammer, så den første weekend i juli kan blive til en rigtig god “Sommerfest på Stejlepladsen”.

error: Nej!