Fremhævede nyhederNyheder

Får jeg en læge i røret, når jeg ringer 1818

Få svar på en masse spørgsmål om sundhedsvæsnet, når direktør for Det Nære Sundhedsvæsen i Region Sjælland Trine Holgersen kommer til ”Tirsdagstræf” den 10. januar kl. 14.30 i Berthesda på Kirkebakken 5 i Karrebæk.


Der er kommet en masse nye tiltag i det moderne sundhedsvæsen, tæt på borgerne bl.a. i Region Sjælland.
Men hvilken indvirkning har det for den enkelte borger – hvad er et E-hospital og en Sundhedsklynge – og kommer der en læge ud til mig, hvis jeg har brug for det, når min egen læge har lukket?
Alt det og meget mere vil direktør i Det Nære Sundhedsvæsen i Region Sjælland Trine Holgersen fortælle om, når hun besøger sognehuset Bethesda på Kirkebakken 5 i Karrebæk den 10. januar kl. 14.30.

UDDANNET SYGEPLEJERSKE
Trine Holgersen, der stammer fra Aalborg, er uddannet sygeplejerske i Glostrup og har haft chefstillinger i Dansk Sygeplejeråd, Frederiksborg Amt, på Aleris Hamlet og i Region Sjælland, hvor hun for små fire år siden tiltrådte som direktør for Det Nære Sundhedsvæsen efter en stilling som vicedirektør på Næstved-Ringsted-Slagelse Sygehuse.
Enheden Det Nære Sundhedsvæsen har bl.a. ansvar for samarbejde mellem sygehusene, almen praksis og kommunerne om at flytte sundhedsydelserne tættere på borgerne i Region Sjælland.
Der serveres som sædvanlig lidt kaffe og et stykke brød til ”Tirsdagstræf” og der er gratis adgang.

 

error: Nej!