Fremhævede nyhederNyheder

To ud af tre tyve er blevet afbrudt af naboer

I bund og grund vil vi alle sammen helst slippe for at skulle tænke på indbrud. Det kan gøre os utrygge og mistroiske, og vi kan måske ønske os at bo i et alarmsikret fort med en patrulje, der cirkulerer i området.

Men heldigvis er der også en anden, langt mere tryghedsskabende og effektiv vej: Nabohjælp

Nabohjælp er forebyggelse med mennesker i centrum. Det er naboskab, tillid, sammenhold og samarbejde, og det er det af en helt simpel grund – det er det, der virker. En tyv er kun interesseret i dine værdier – han vil for alt i verden undgå at blive set eller genkendt. Præcis derfor virker mennesker forebyggende.

DÅRLIG STATESTIK FOR NÆSTVED KOMMUNE
Mange grundejerforeninger i lokalområdet er tilmeldt Nabohjælp, men det er op til den enkelte beboer at være med i den helt gratis ordning, som du kan læse mere om her.
Næstved Kommune, som 4736 er en del af, er iøvrigt nummer 3 ud af 98 på listen over kommuner med flest indbrud pr. husstand.

På hjemmesiden www.nabohjaelp.dk kan du finde en masse praktiske informationer om, hvordan du sikre dig bedst muligt mod indbrud og du får et par gode redskaber bl.a. i for af en app til din mobiltelefon, så du kan holde dig opdateret omkring indbrud i lokalområdet m.m.
Energikrisen gør det mere attraktivt for indbrudstyve at operere i villakvarterer, nu hvor gadebelysningen er sænket og de lokale boligejere sparer lidt på julebelysningen, så derfor kan Nabohjælp få endnu mere vind i sejlene i disse måneder.

error: Nej!