Fremhævede nyhederMad og drikkeNyhederTurisme

Tina får travlt i sommer på Kafenø

TINA GOLBERT får nok at se til i fremtiden, hvor hun er “alene” i Kafenø, mens manden er tilbage i sin officerstilling i forsvaret.

Der er travlhed i den lille Kafenø på stranden. Tina Golbert, der startede caféen sammen med sin mand Carsten Vingsø for godt to år siden, hygger om gæsterne med en masse lækkerier til maven og forskellig brugskunst, postkort, sæber og meget andet spændende nips, ideelt til sommerhuset eller som en lille gaveidé.

TILBAGE I FAST JOB
Tidligere var det også Carsten, der var med til at hygge om gæsterne, lave mad og kaffe.
Det passede godt ind i hans daværende maritime job.
-Men nu er han blevet headhuntet, og tilbage som officer i forsvaret, og her bestemmer han ikke selv arbejdstiden, smiler Tina, mens hun tager en plade med lækre cookies ud af ovnen.
-Så nu er jeg alene om det hele.
Hun trækker dog alt det hun kan på gemalen, når han har fri, og mon ikke der også kommer lidt hjælp på, når sommersæson sætter ind for alvor om få dage, så gæsterne kan få brunch, kaffe og kage og måske en let frokost og et godt glas øl.

STORT ARRANGEMENT TIL AUGUST
Sommeren igennem vil der være små arrangementer af forskellig art på Kafenø, og til august kommer sanger, producer, DJ og sangskriver Lars Pedersen, alias Chief 1 og sanger, jazzmusiker og sangskriver Thomas Buttenschøn på besøg.
-Der bliver opstillet en scene ved siden af caféen, og her vil Chief 1 og Thomas Buttenschøn give koncert, fortæller Tina Golbert.
-Det er et åbent arrangement, støttet af den lokale erhvervsforening, og det hele løber af stablen fredag den 13. august.

AKTIVITETER UDENFOR HØJSÆSONEN
Der er ingen tvivl om, at dette arrangement nok skal trække mange mennesker til området på stranden omkring Kafenø, selv om det ligger en uge efter skolernes sommerferie er slut.
Og det er ingen hemmelighed, at det er udenfor skolernes sommerferie, at de erhvervsdrivende i Karrebæksminde også gerne vil tiltrække mange gæster, så det hele ikke er koncentreret om højsæsonens 6 uger.

error: Nej!