HandelNyhederTurisme

Steffen mangler personale til en lang sommersæson

Igennem de sidste 15 år har Steffen Rostgaard stået i spidsen for SPAR Karrebæksminde, og hvert år ved denne tid, har han søgt personale til sommersæsonen.

Købmanden i SPAR søger personale til sommerens travle dage.

De seneste år, har det knebet lidt med interessen blandt unge mennesker, som stillingsopslagene i første omgang henvender sig til.

Og i år er den helt gal.

-Jeg skal bruge mindst 8 ekstra ansatte, for at få sommersæson til at hænge sammen, ellers må jeg selv tage 100 timer om ugen, smiler Steffen Rostgaard og henviser til et par opslag i butikken, hvor han søger unge mennesker, som mindst afslutter 9. klassetrin til sommer.
Det er fortrinsvis ungarbejdere Steffen henvender sig til, men han stiller sig ikke afvisende, hvis der skulle komme ansøgere med et lidt ældre personnummer.
Hovedsagen er, at der er personale til at betjene kunderne, sørge for at tingene kommer på hylderne, og at der er rent og pænt i butikken.

Så hvis du har brug for at tjene lidt penge under ordnede forhold i sommerperioden, så tag kontakt til Steffen i SPAR og få en snak om mulighederne.

Steffen Rostgaard, købmanden i SPAR, søger personale, så sommersæsonens forhåbentlig mange kunder, kan få en god oplevelse i butikken.
error: Nej!