Fremhævede nyhederNyhederTurisme

Højsæson for fisk med grønne ben – let at fange!

Hvis vi skal tro på dem, der ved noget om det, så er det hornfiskesæson i disse måneder, og fra midten af maj til midten af juni skulle det være “højsæson” for den slanke fisk med de grønne ben.

LET AT FANGE
Hornfiske trækker både forbi i Smålandshavet, og inde på Karrebæk Fjord er der også gode muligheder for at fange den livlige fisk.
Hornfisk kan fanges med mange forskellige agn.
Det mest udbredte og måske mest effektive er et blink med en silkesnor i enden. Silkesnoren vikler sig rundt om hornfiskens næb, hvorefter den sjældent kommer fri igen. Denne metode er også meget børnevenlig, da man slipper for kroge.
Tilberegning af hornfisk kan foregå udendørs på gril. Så dufter det herligt, mens det let kommer til at lugte lidt inde i et køkken.

BÅD-OG CYKELUDLEJNING
Hvis du har fået lyst til at afprøve dine evner som lystfisker, men lige står og mangler en båd, så du kan komme på fhorden, så skulle du kigge forbi Marine Evbents hjemmeside, hvor du har mulighed for at lejen en båd, enten i Karrebæksminde eller inde i Suså-havnen i Næstved, så du kan komme igang med dit hornfiske-eventyr.
Marine Event udlejer også cykler, saunatønde og en hel ø!
På siden Fiskeoplevelser kan du læse mere om fangst af bl.a. hornfisk.

Marine Event har også bådudlejning inde i Næstved, nærmere bestemt i Suså-havnen, lige nedenfor det sted, hvor arbejdet med at opføre Petersen Pizzas Næstved afdeling starter i morgen.
error: Nej!