Fremhævede nyhederMad og drikkeNyheder

Hyttefad på højkant

I godt 75 år havde Martens Røgeris hyttefad været samlingssted for tusindvis af ål, der senere endte som den lækreste delikatesse sammen med lidt røræg, purløg og et godt stykke rugbrød.
Men alting har en ende, et hyttefad også. Og hvad gør man så med det?

MANGLEDE LAGERPLADS
-Vi manglede lagerplads og bestilte en container, dedr skulle stå foran røgeriet, fortæller 2. års prtaktikant hos Martens Røgeri, som vennerne kalder ham, Bo Grauman.
-Det er jo ikke det smukkeste syn i et idyllisk fiskerleje, så vi besluttede at skille hyttedadet ad, og bruge brædderne som beklædning på containeren.
Og det er faldet i god jord hos de mange, der er gået forbi og har sendt en oommentar afsted.
Hyttefadets ræling med pullerter, er blevet til en slags hattehylde, og Bo Grauman er godt tilfreds med resultatet.
Han er dog glad for, at det ikke var ham, der i tidernes morgen skulle bore alle hullerne.

error: Nej!