Fremhævede nyhederNyhederTurisme

Danmarks største havefest

-Det er her vi skal holde Danmarks største havefest, fortæller Heidi Mørkeberg fra Danmark Dejligst til Spar Nords Stefan Juhl Toftager Larsen, og peger ud over den store plæne ved kæmpehøjen på campingpladsen De hvide Svaner.

Arrangementet trækker hvert år tusindvis af mennesker til pladsen, hvor der er gratis musikoplevelser dagen igennem. Ligeledes er der en masse aktiviteter for børn og barnlige sjæle, og så vil der naturligvis madboder, kræmmermarked, opvisning fra lokale foreninger og masser af hygge og leg. Det er også frivillige fra de lokale foreninger, der hjælper til med arrangementet, og så får de respektive foreninger del i overskuddet.

Det er i år den 8. juli arrangementet løber af stablen og Spar Nord Fonden støtter med 14.000 kroner. Overskuddet ved Danmarks Dejligst Karrebæksminde går også til en dejlig udflugt for anbragte børn i Næstved, arrangeret i samarbejde med Svovlstikkerne.

Danmark Dejligst Karrebæksminde løber af stablen den 8. juni, og Heidi Mørkeberg var glad for de 14.000 kr. fra Spar Nord Fonden, som Stefan Juhl Toftager Larsen fra Spar Nord Næstved havde med til hende. Mange andre fonde og organisationer har også igen i år støttet projektet. Her ses Heidi og Stefan sammen med De Hvide Svaners lejrchef Ole Mørkeberg.
error: Nej!