Fremhævede nyhederNyhederTurisme

Birthe har fokus på naturen

-For 2 år siden kom pensler og papir ind i mit liv – efter tæt på 50 års pause, fortæller Birthe Bonde fra Karrebæksminde.
-Som barn var jeg optaget af skabende processer med de materialer, jeg kunne finde – ler, pap, stof, papir og blyant og i teenageårene drog jeg ud med staffeli og oliemaling og producerede skilderier, som jeg solgte.

FOTOGRAFIET TOG OVER
Herefter stod det i mange år på fotografering og mørkekammerarbejde og senere arbejdede Birthe Bonde med digitale billeder.
-Nu er det akvarelbilleder jeg har kastet mig over. Jeg blev hurtig bidt af vandet og farven, og de billedskabende processer i akvarelmaling. Inspirationen til mine billeder henter jeg i det nære, og oplevelser, som berører sanser og følelser.
-Det nære kan være det lokale. Jeg er jo tæt på vand og strand og elsker at kigge på hav og bølger.
-Men lokaliteten kan dog være hele verden, påpeger Birthe Bonde.
-Jeg har mange billeder inde i hovedet – oplevelser, som har gjort indtryk, og som jeg gerne vil give et udtryk – enten i ord eller billeder. I mine akvarelbilleder har jeg fokus på naturen, men gerne i samspil med mennesker og dyr. Lidt portrætmaleri og croquistegning bliver det også til.
Birthe Bondes udstiller indtil medio november. Udstillingen kan ses mandag til torsdag kl.10-14. Er sognehuset lukket kan graveren kontaktes på23248389 for åbning.

error: Nej!