Fremhævede nyhederNyhederTurisme

Idéerne står i kø i redskabshuset

Thomas Hvitfeldt Hansen og Anders Cruckov Hansen holder hver dag morgenmøde i redskabshuset, hvor dagens arbejde tilrettelægges og idéerne for den kommende sæson på Stejlepladsen står i kø.

Selv om temperaturen ikke har sneget sig meget over frysepunktet, så er der fuld gang i forberedelserne til sommersæsonen i Marineevent, hvor de to indehavere og kammerater Thomas Hvitfeldt og Anders Cruckov, begge med efternavnet Hansen, har en masse spændende idéer oppe og vende i redskabshuset på Stejlepladsen.

UNIK UDSIGT FRA SAUNATØNDEN
Men det er ikke kun nye idéer, der bliver luftet, også de gode gamle dyder som bådudlejning, events på Rotteøen, cykeludlejning, udlejningen i Næstved og ikke mindst saunatønden, får en justering og opdatering af de to initiativrige makkere.

-Vi har haft utrolig god gang i saunatønden her i vinterperioden, hvor den nogle dage har været udlejet fra tidlig morgen til langt efter mørkets frembrud, siger Anders Cruckov, mens han er i gang med at tænde op til de første gæster, der kommer kl. 6.30.
-Det tager godt en time at få saunaen op på den rette temperatur, når den har stået uden ild i ovnen natten over, men så er der også fuld knald på.
Fra saunaen er der en helt unik udsigt over kanalen til Sjælland og af og til kommer der en sæl forbi og ”kigger ind” til de svedende kunder, som dog hurtigt kan blive kølet af med en dukkert i det kolde vand.

TEAM BUILDING OG EVENTS
Saunagus, yoga, teambuilding og forskellige events for små og store grupper, er også noget, der er blevet afprøvet med stor succes her igennem de kolde måneder.
Det er i samarbejde med Mette Zabel at Anders og Thomas har kastet sig ud i den slags tiltag omkring saunatønden.
-Det er forløbet virkelig godt, og vi har fået rigtig gode tilbagemeldinger fra kunderne, fortæller Thomas Hvitfeldt Hansen.
-Så det er afgjort noget vi skal se at få indarbejdet, ligesom mange af den slags aktiviteter naturligvis også kan foregå på Rotteøen i sommersæsonen.

GANG I DET LILLE STREET MARKET
Igennem de sidste par år, har Anders og Thomas forsøgt at skabe et lille ”Street Market”, med forskellige madboder, pizzabod og Café Fiskerlejet. Sidstnævnte hvor medbragt mad er meget velkommen.
Også i år er skulle der gerne komme liv omkring de spændende boder på Stejlepladsen, som området hedder i daglig tale, når lokale og turister lægger vejen forbi.
Der har igennem de forløbne år været en lille udskiftning af boder og udvalg, og det sker også i år.
-Vi har stadig plads til et par nye tiltag på Stejlepladsen, hvor der er el, vand og kloak til alle boder, fortæller Anders Cruckov Hansen, som gerne serendnu et par boder med lækkerier til de mange mennesker, der i løbet af sæsonen kommer til Karrebæksminde og omegn.

UDLEJNING AF BÅDE OG CYKLER
Der skulle også gerne komme god gang i bådudlejningen igen i år.
-Gæsterne kan jo købe lidt lækker med til sejlturen, og så nyde maden inde på fjorden, siger Anders.
-Og ved vores udlejningssted i Næstved Havn, er der også mulighed for at proviantere til sejlturen.
-Det ligger lige nedenfor Petersens Pizza, som de to brødre Mads og August Petersen startede på Stejlepladsen samtidig med at den åbnede for en del år siden.
-Det blev en stor succes, og de er nu fortsat med et flot pizzeria på Havnen i Næstved, siger Anders Cruckov Hansen, der også lige minder om, at Marineevent også udlejer cykler fra deres redskabshus på Stejlepladsen sommeren igennem.
De næste par måneder bliver spændende og hårde med lange arbejdsdage, inden åbningen til påske, der falder i slutningen af marts i år.

error: Nej!