HandelMad og drikkeNyhederTurisme

Fem dage i praktik inden overtagelsen

-Der skete da et par fejl i starten, det skal jeg være den første til at indrømme. Men nu har vi fået styr på tingene og er igang med at videreudvikle SPAR Karrebæksminde, siger Leif Breum Olsen, der overtog forretningen den 1. november sidste år.
Forinden havde han kun været 5 dage i praktik hos sine kommende kolleger i butikker på Sydsjælland. Derfor var der forretningsgange blandt andet i forbindelse med bestilling af varer, som gik galt de første par dage. Normalt regnes der med en praktiktid på godt en måned, men det var der ikke lige plads til i programmet.

RIS OG ROS
-Der kom mange kommentarer, både i forretningen men også på de sociale medier, i en rimelig pæn tone. Roserne var jeg naturligvis glade for og risene tog jeg til mig og lærte en masse af, siger den 49 årige købmand, der har boet i Karrebæksminde de sidste 4 år.
Han har tidligere drevet 10 tankstationer og arbejdet med og implementeret convience konceptet hos Shell siden midt 90’erne. Men nu er det SPAR Karrebæksminde, som han skal drive på franchising basis i samarbejde med engrosfirmaet Dagrofa, der også ejer Meny, Min Købmand og Let-køb.

GENNEMGRIBENDE MODERNISERING
SPAR i Karrebæksminde skal igennem en større renovering, men hvornår det vil ske, ved Leif Breum Osen ikke endnu.
-Vi skulle gerne have lavet butikken om til en  bekvemmelikghedsbutik i løbet af året, med ny indretning og inventar, så den bliver mere overskuelig og tiltalende at komme i, siger købmanden, der også påpeger, at der ikke er mulighed for at udvide butikken, der ud over et fast sortiment af varer til Gul-Pris og First-Price, også vil kunne tilbyde varer fra andre og lokale leverandører.
-Det kan være frugt og grønt i sæsonen eller økologisk is, som vi har fået en aftale med Åbybro Mejeri om at levere.
Der vil også være gode weekendtilbud på f.eks. vin, hvor Leif Breum Olsen køber restpartier fra vingrossisterne, som herefter kan sælges til en god pris.
Der vil også komme andre gode tilbud på bl.a. delikatesser, kød og ost, fortæller købmanden.

DE FØRSTE 100 DAGE
Når der efter et valg til Folketinget tales om “De første 100 dage”, så hører og læser man ofte om kriser og svagheder.
Helt så slemt har det ikke været for Leif Breum Olsens første 100 dage.
-Det har været en læretid, hvor jeg har skulle sætte mig ind i nye systemer, vi har lavet nye regler, uddelegeret arbejdsopgaver og naturligvis har det ikke været omkostningsfrit, men vi er kommet godt igennem og fået rutine i tingene.

UDBRINGNING AF VARER
En af de ting, som den nye købmand allerede har fuld gang i er udbringning af varer.
-Vi har måttet udvide, så vi nu bringer varer ud to dage om ugen i stedet for kun en, som det ellers har været tidligere, siger Leif Breum Olsen.
Kunderne kan bestille varer via SPAR’s hjemmeside, få dem pakket og leveret, eller selv afhente dem i butikken med Klik og Køb og på den måde spare tid.
Det bliver spændende at følge udviklingen i den populære butik.

error: Nej!