Fremhævede nyhederMad og drikkeNyheder

Delikate pizzaer fra containerne

Selv om der er lukket ned for restauranter landet over, er der masser at se til for brødrene Mads og August Petersen, der knokler på i deres dobbeltcontainer på “Stejlepladsen” i Karrebæksminde.
Herfra kører deres lille forretning Petersen’s Pizza med forrygende fart.

Brødrene Mads og August Petersen har god gang i Petersens Pizza på “Stejlepladsen” i Karrebæksminde, hvor der hver fredag-søndag er fuld fart på, for at betjene de hungrende kunder.

Tre mand er de på arbejde hver fredag, lørdag og søndag, for at kunne klare efterspørgslen på deres populære pizzaer, fremstillet med en næsten papirtynd bund og med masser af lækkert fyld på toppen.
Man kommer næsten til at tænke på de skønne Flamkuchen, der med stor elegance laves i Alsace, hvor man desværre ikke kan rejse hen lige nu. Men så er det jo herligt med de initiativrige og arbejdsivrige unge mennesker i containerne, der udefra oplyses af lulelys der reflekterer i den hvide sne.
Udvalget hos Petersen´s Pizza består af en halv snes lækre pizzaer, bl.a. en Olsen med tomat, frisk mozzarella, kartoffel, pancetta, mascapone, persille og noget så utraditionelt som flæskesvær, eller f.eks. en traditionel Hawai med tomat, frisk mozzarella, mascarpone, skine og ananas.
Brødrene har holdt stand, taget deres forholdsregler og kæmpet for deres herlige forretning i Karrebæksminde, og idag fik de følgeskab af Kenneth Oppermann på Kanalkroen, der igen er startet med “Mad ud af huset”.

error: Nej!