Fremhævede nyhederMad og drikkeNyhederTurisme

Sømændene vender “hjem” til Karrebæksminde

Han kaster sig ud i det ene store arrangement efter det andet og den 16. august går det løs igen.

Bo Grauman fra Martens Røgeri, kaster sig igen ud i et stort projekt, når han præsenterer Sømændene ved et brag af en  koncert i august.

Bo Grauman fra Martens Røgeri har hyret “Sømændene” til at brag af en koncert på og omkring Grundlovspladsen ved Alléen.
Ikke færre end 60 sponsorer har den initiativrige Karrebæksmindeborger fået med på vognen.
-Men der skal sælges mange billetter, før det løber rundt, siger Bo Grauman, der har et budget et godt stykke over de 300.000 kroner.

DE GLADE SØMÆND
Sømændene startede egentlig mest som en indskydelse, da en håndfuld af de oprindelige medlemmer, vokset op omkring fiskerlejet i Karrebæksminde, stillede sig op på scenen til en morgensamling på gymnasiet i Næstved. Her spillede de et par af de gamle sange, der havde fyldt i opvæksten, men som måske var gået i glemmebogen blandt de fleste jævnaldrende.
Så var grundet lagt til De glade Sømænd, der dog nu har skiftet navn til Sømændene.
Og jo, de er ikke helt så unge længere, men deres koncerter oser stadig af, at de elsker at gøre dét, de er gode til – nemlig at spille ægte musik, og dérigennem skabe et stort festligt fællesskab, hvor alle er velkommen!

Bo Grauman har tidligere stået for Spansk Sensommerfest og storskærms-arrangement i forbindelse med EM i fodbold.

MANGE HERLIGE HITS
Skægget er måske lidt gråsprængt, og bladene i toppen rasler stille af hist og her, men der er saft i roden – som Otto Brandenburg så klogt har sagt.
Sømændene fik for alvor opmærksomhed, da de for ca. 15 år siden udgav Søforklaringer, og siden da er det blevet til flere udgivelser med hits som ”Drik!”, ”Havnens Fristelser”, ”Verdensmand” og senest ”Maglemølle” og ”Til Havs”.
De har spillet hele Danmark tyndt – lige fra Psykopaten på Frederiksberg til Smukfest, Nibe- og Skagen Festival i det jyske, og uanset hvor du oplever dem, vil det trække op til fantastisk stemning, et smil på læben samt lysten til at gå i dørken sammen med Sømændene!

BILLETSALG FRA RØGERI OG PÅ NETTET
Bo Grauman har haft nok at se til med at arrangere dette store show, hvor også to andre grupper og en DJ kommer og underholder.
Der lægges ud kl. 16, hvor området åbnes og kl. 21.30 går Sømændene på scenen.
Det vil nok være klogt at bestille bord på en af de nærliggende restauranter, hvis man ønsker at få noget at spise inden koncerten, idet det forlyder at de mange sponsorer, der via deres sponsoret også har fået billetter til festen, allerede er ved at booke borde hos Hr. og Fru Fisk, Kanalkroen, Martens Røgeri og Brohjørnet.
-Der vil vil være en grillbuffet på pladsen, ligesom der naturligvis kan købes vand, øl, vin og drinks, oplyser Bo Grauman.
Billetsalget er startet idag og prisen for at komme ned og opleve et det festlige og forrygende show er 185 kr. Billetterne sælges fra Martens Røgeri farverigt

Så trop op når Sømændene “vælter på scenen” i Karrebæksminde den 16. august, for en sømandskoncert kan noget helt særligt!

 

error: Nej!