Fremhævede nyhederNyhederTurisme

Greven og baronessen til Tirsdagstræf

Der bliver helt sikkert lukket op for godteposen, når Carl Graf von Scheel-Plessen og hans kæreste Louise Baronesse von Hobe-Gelting fra Saltø Gods kommer og fortæller om deres aktiviteter og hverdag til Tirsdagstræf den 13. september kl. 14.30 i Karrebæk Kirke.

De danske gæster blev vist rundt på Gut Sierhagen af Carl Graf von Scheel-Plessen. (Foto: Finn John Carlsson.)

Parret står for driften af Saltø Gods her på Sjælland og Gut Sierhagen, der ligger få kilometer fra motorvej A1 mellem Puttgarden og Lübeck. Der er travlhed på begge godser, ikke mindst med de store landbrug, men også med alternativ energi i form af vindmøller og solfangere, campingplads, nyt sommerhusområde, skovbegravelsesplads og meget mere. Louise Baronesse von Hobe-Gelting er uddannet økonom og udviklingsmanager og har i en årrække arbejdet for internationale organisationer bl.a. den tyske Stiftung Hilfe Mit Plan, der støtter børnehjælpsprojekter på verdensplan. Det skal vi også høre mere om.
Normalt afholdes Tirsdagstræf i sognehuset Bethesda, men i dagens anledning er arrangementet flyttet op i Karrebæk Kirke, hvor der er bedre plads til de forhåbentlig mange interesserede borgere. For dårligt gående, er der køre-adgang til kirken via porten på Karrebækvej.
-Og parret glæder sig til mødet, fortæller pressefotograf og rejsearrangør Finn John Carlsson fra Karrebæk Menighedsråd. Han har i øvrigt selv besøgt Gut Sierhagen for nogle år siden med to danske rejsegrupper, som han havde lavet ture for til Schleswig-Holstein.

Carl Graf von Scheel-Plessen og hans kæreste Louise Baronesse von Hobe-Gelting kommer til Tirsdagstræf i Karrebæk Kirke. (Foto: Marianne Schreier.)
error: Nej!