Mad og drikkeNyhederTurisme

Lidt lækkert at lune sig på i den kolde tid

Køkkenchef Kristoffer Ringsing og kokkeelev Mathias Lynghamer tilbyder lidt lunt til gæsterne.

Hvis du er til varm gløgg, hjemmelavede æbleskiver og tarteletter med morkler på toppen, så skulle du måske kigge indenfor i Marine Caféen, bag Vaffelbageriet lige overfor Café Fiskerlejet.

Her byder køkkenchef Kristoffer Ringsing og kokkeelev Mathias Lynghamer fra Vejrø Resort nemlig velkommen til lidt lækkert at lune sig på i morgen søndag eftermiddag og næste søndag.

De har orlov fra arbejdet på den lille ø i Smålandsfarvandet, og da lokalerne alligevel stod og var ledige, slog de to initiativrige unge mennesker til.

Lørdag har de lukket selskab i lokalerne, men søndag byder de altså indenfor, hvis din næse er blevet kold, og der skal lidt varmt indenbords.
Og så er der ild i brændeovnen!

På den anden side af vejen, har Benny Pedersen åbent på Fiskerlejet både lørdag og søndag med varme og kolde drikke.

error: Nej!