Fremhævede nyhederNyhederTurisme

Billetterne til julekoncert revet væk

Organist Anja Lisa Nielsen kunne efter en times billetsalg melde “ALT UDSOLGT” til koncerten med Kaya Brüel og Ole Kibsgaard i Karrebæk Kirke.

Efter en lille times billetsalg til julekoncerten i Karrebæk Kirke med det musikalske makkerpar Kaya Brüel og Ole Kibsgaard, kunne organist Anja Lisa Nielsen sætte “ALT UDSOLGT” hen over plakaten med de populære kunstnere.
-Vi havde naturligvis håbet på god opbakning til denne koncert, men at det skulle gå så stærkt med at sælge de 175 billetter, havde vi slet ikke forventet, fortæller et glad medlem af menighedsrådet Finn John Carlsson. Han var selv idemanden til koncerten efter et godt tip fra sin gode ven Per Frandsen, der bl.a. hjælper “Svovlstikkerne” med den slags arrangementer.

Karrebæk Menighedsråd havde afsat 3 dage til billetsalget, men der blev altså ikke brug for de to sidste dage.

Med Kibsgaard’s enestående musikalitet og formåen på diverse instrumenter og Brüel’s bløde og smukke stemme, bringer duoen julemusikken og den gode stemning med til Karrebæk Kirke den 15. december. Og de glæder sig.
-Det fællesskab vi oplever når vi kommer rundt i landet er unikt. Vi har brug for at samles og synge sammen og der er ikke noget som musik der skaber bånd, fortælle Ole Kibsgaard.

 

error: Nej!