Fremhævede nyhederNyheder

Hjælpen kommer fra luften

Mød infopilot Lars Fuglsang fra Mission Aviation Fellowship til Tirsdagstræf den 11. april kl. 14.30.

Mere end 1 milliard mennesker i verden kan ikke få basal sundhedshjælp, gå i skole eller lære det kristne budskab at kende.
-De bor simpelthen så isoleret fra resten af verden, at det er umuligt for dem selv at opsøge den hjælp, de har brug for, fortæller næstformand i den danske afdeling af Mission Aviation Fellowship Lars Fuglsang.
-Vi flyver ud til de mest isolerede egne af verden og hjælper med de mest livsnødvendige behov.
Lars Fuglsang er infopilot og kommer på besøg til Tirsdagstræf den 11. april kl. 14.30 i Bethesda, for at fortælle om MAF’s arbejde.

HJÆLPEN NÅR FREM
– I over 75 år har vi fløjet små fly over jungler, bjerge og ørkner. Vi gør det muligt, at medicin, sundhedshjælp, nødhjælp, langsigtet udvikling og det kristne håb når frem til tusindvis af lokalsamfund.
Mission Aviation Fellowship har flybaser i 27 udviklingslande, hvorfra vores 123 fly flyver ud til isolerede egne af verden. MAF blev grundlagt for over 75 år siden af kristne piloter, der havde gjort tjeneste under 2. verdenskrig, som ønskede at bruge deres evner til at skabe fred fremfor krig. Siden har organisationen udviklet sig til verdens største humanitære flyselskab, som støtter udviklingsarbejde, sundhedsfremme, mission og nødhjælps arbejde i verdens fattigste og mest utilgængelige områder.
Der er gratis entre og der serveres en kop kaffe under foredraget.

error: Nej!