Fremhævede nyhederMad og drikkeNyhederTurisme

Elias har stor kærlighed for mad

Der er mange lækre specialiteter fra ind- og udland i køledisken hos Elias Obdrup, der er den glade indehaver af Tapa del Karrebæk.

-Tapas er en spændende spise, idet du kan få så mange forskellige smagsoplevelser på rimelig kort tid, samtidig med at du stille og roligt bliver dejlig mæt, fortæller 23-årige Elias Obdrup, der lige har åbnet sin forretning ved siden af Profil Vine i Karrebæk.
“Tapa del Karrebæk” er forretningens navn, med undertitlen “Delikatesser”.

KÆRLIGHED FOR MAD
-Jeg har altid haft en stor kærlighed for mad, og var meget med i køkkenet derhjemme, så da jeg på et tidspunkt skulle til at se mig om efter et studiejob, så gik det her op i en større enhed.

-Min gode ven Niklaes Skjold Hansen fra Enø Kød, som jeg arbejdede en del sammen med, kom med ideen om en delikatesseforretning, og da lokalerne så samtidig blev til leje, slog jeg til, siger Elias, der bor i Næstved absolutte centrum.
-Jeg er lige startet på en uddannelsen på tre et halvt år som fysioterapeuat, og vil gerne tjene lidt penge til studierne, så det her var en god løsning. Vi ville gerne have åbnet til påske, men det satte en stor vandskade en stopper for. Men nu er vi igang.

LÆKRE SPECIALITETER
Elias har en studentereksamen fra Næstved Gymnasium og har holdt to et halvt års “sabbat” ved at være lærervikar, så nu var det tid til at prøve, at stå på egne ben.
-Vi har fundet nogle gode leverandører både i Danmark, Frankrig og Italien, og det giver os mulighed for at anvende de lækreste råvarer i vores tapasanretninger, der som reglen består af tre slags ost og tre slags pølse eller skinke, forklarer Elias.
Tingene skal være i orden, og Elias føjer gerne en lille historie til, når kunderne alligevel er i forretningen, som den om hans franske oliven, der er blevet dyrket af en familie gennem tre generationer.
I et hjørne af butikken står senneps-specialiteter fra Svendborg på sydfyn, et område der er rigtigt i vælten hvad angår delikatesser til madlavningen.
-Så måske man skulle tage en tur derover og kigge lidt nærmere på, hvad de har at byde på, smiler Elias og går igang med en forudbestilling.

ELIAS OBDRUP har fået fat i mange delikatesser, både friske og som her på glas og flaske.

 

 

error: Nej!