Fremhævede nyhederNyhederTurisme

Der bliver alligevel Sankt Hans bål på kanalen

Fiskemester Thomas Hvitfeldt Hansen, byggeleder Bo Grauman, entreprenør Anders Kruckov og campingchef Ulf Kærup Christensen og Kenneth Oppermann (ikke med ved fotograferingen) tog et hurtigt initiativ med bål ude på kanalen.

Længe så det ud til, at der ikke kom noget officielt Sankt Hans bål i Karrebæksminde i år.
Men nu er Kanalkroen, Marine Event, Enø Camping og Tømrermester Børge Jakobsen og Søn A/S gået sammen om et arrangement i stil med tidligere, nemlig et bål på en flåde i kanalen.
Det sker Sankt Hans aften klokken 20.30.

HURTIGT INITIATIV
Regler omkring corona-smitte har gjort, at ingen i år havde taget initiativ til at lave et Sankt Hans-arrangement i Karrebæksminde, så det var en pludselig indskydelse fra campingchef Ulf Kærup Christensens side, der fik restauratør Kenneth Oppermann fra Kanalkroen, byggeleder Bo Grauman hos Børge Jakobsen A/S og indehaverne af Marine Event Anders Kruckov og Thomas Hvitfeldt Hansen med på ideen.
-Vi skulle måske havde spurgt nogle flere, om de ville være med, siger Ulf Kærup, men tiden var ikke rigtig på vores side.
-Men vi håber naturligvis at alle vil bakke op om arrangementet på kanalen, så vi kan få en rigtig hyggelig Sankt Hans aften, påpeger campingchefen.

Tidligere år har der været bål og båltaler i forbindelse med TV/2-Charlies sommerarrangementer “Fællessang” og “Sommerrock”. Men de eksisterer ikke længere, så nu må andre aktører tage over.
Så er det heldigt, at der er erhvervsdrivende, der kan tage et hurtigt og friskt initiativ, til glæde for hele området og ikke kun for dem selv.

Der har tidligere været bål på kanalen i forbindelse med TV/2 Charlies arrangementer med Fællessank og Sommerrock på Grundlovspladsen.

 

error: Nej!