Fremhævede nyhederNyhederTurisme

Nu skal vi bare videre med fodboldfesten

Der skal lige laves lidt om på plakater, bannere og billetter, så er Louis Holm Kristensen og Bo Grauman igen klar til en festaften i arenaen på Grundlovspladsen.

-Hold da op, jeg ved slet ikke, hvor jeg skal gøre af mig selv. Sikke’ dog en fest vi havde i arenaen (Grundlovspladsen, red.) i går, siger en glad idemand til EM-på storskærm i Karrebæksminde Bo Grauman.
-Nu skal vi videre, spillerne til ikoniske Wembley i London, og vi skal opleve det hele på vores storskærm her i arenaen.

BILLETTER KLAR SENEST TIRSDAG MORGEN

Bo Grauman har talt med Næstved Kommune om at lade hele set-uppet blive stående og tilladelsen er givet.
-Vi åbner naturligvis hegnet, så pladsen kan bruges til parkering indtil vi igen ifører os de danske farver og laver endnu en fodboldfest ved kanalen.
Billetterne er ved at gå i trykken og skulle gerne være klar til salg mandag sidste på dagen, men helt sikkert på tirsdag morgen.
Det er Karrebæk Idrætsforening, der står som arrangør af EM på Storskærm og en masse sponsorer skyder penge i projektet, så der igen kan blive gang i festlighederne, ikke mindst hvis det ender med endnu en sejr.

DET STORE PROBLEM
-Jeg må indrømme, at jeg ikke selv så ret meget af kampen i går, siger Bo Grauman.
-Konstant blev jeg hevet hen til vores ølvogne, hvor der var problemer med at få fadølsanlæggene til at køre, som de skulle. Og service-montøren fartede rundt på Falster, så der var ingen hjælp at hente der.
Et anlæg var frosset til, så kun en hane virkede.
Der har været rift om bryggeriernes anlæg til arrangementer rundt omkring, og de anlæg der blev leveret til Karrebæksminde, var åbenbart ikke indstillet rigtigt, da de blev klarmeldt, og det gav godt nok lidt udfordringer for Bo og personalet.
Men skal man tro rygterne, så var der ingen, der behøvede at gå tørstige fra arrangementet.
Der bliver igen sat 1.000 billetter til salg fra SPAR i Karrebæksminde.

 

error: Nej!