Fremhævede nyhederMad og drikkeNyhederTurisme

B-Spisehuset fortsætter med at være rustikt og lækkert

-Vi har flere nye tiltag i år, som f.eks. brunch/morgenmad fra kl. 10.00 i weekenderne, fortæller Maria Post Jakobsen fra B-Spisehuset på Stejlepladsen, hvor hun åbner den nye sæson fredag den 31. marts.

EFTERLYSER IDEER FRA KUNDERNE
Men Maria er også interesseret i at få input fra de kommende kunder.
-Ja, vi er meget interesseret i at få lidt af vide om, hvad kunderne kunne tænke sig, så det ikke kun er mine ideer, der kommer på menukortet, siger Maria, der er et kendt navn i Næstved og omegn, idet hun gennem mange år havde forretningen “Alt Godt” i Næstved.

RUSTIKT OG LÆKKERT
I disse dage er Maria ved at rydde lidt op, sætte sit eget præg på lokalet og så skal menukortet også færdiggøres.
-Vi vil naturligvis have ugens menu, ligesom der også vil kunne købes lidt tapas, et godt stykke smørrebrød med dagens lækkerier for blot at nævne lidt af de kommende tilbud, men der er også plads til gæster, der bare gerne vil nyde et godt glas vin i de rustikke omgivelser siger Maria Post Jakobsen.

MAD UD AF HUSET
Mange kunder vil nok nyde maden foran eller bag ved B-Spisehuset, men der er også mulighed for at tage maden med hjem, eller måske sætte sig over hos genboen “Fiskerlejet” og nyde udsigten over kanalen og fjorden, eller måske finde en bænk og et bord et andet sted på Stejlepladsen.

 

error: Nej!