Fremhævede nyhederMad og drikkeNyhederTurisme

Vi har nok været for flinke i starten

Saunatønden har været det helt store hit vinteren igennem.

Igennem mange år har kammeraterne Anders Cruckov Hansen og Thomas Hvitfeldt Hansen drevet firmaet Marineevent ApS, med base på “Stejlepladsen” for enden af Ved Broen.

UDLEJNING
Firmaet har stået for udlejning af bl.a kajakker, picnic-både, cykler, Stand up Paddles, en saunatønde og sidst men ikke mindst “Rotteøen”.

Men for et par år siden begyndte de at udvikle et street-market på “Stejlepladsen” med forskellige boder og serveringssteder.

FASTE ÅBNINGSTIDER
I de sidste dage og uger har de forskellige boder og huse haft travlt til at gøre kar til åbningen og et par af dem, nemlig Petersens Pizza og Vaffelbageriet er allerede igang.
-I starten har vi nok været lidt for flinke over for vores lejere, siger Anders Cruckov Hansen og hentyder til, at staderne åbnede på forskellige tider og når det passede dem.
-Det går ikke længere, og vi har derfor indføjet fælles faste åbningstider for alle, i deres kontrakter, oplyser Anders.

Pladshunden Conrad hjælper gerne, når Anders har IT-problemer.

WEEKEND-ÅBENT
I første omgang er der åbent i weekenderne fra 1. April fra kl. 12.00 og når sommeren “sætter ind” er der åbent hver dag fra kl. 12.00

-På den måde skulle der være rene linjer og faste rammer, så besøgende ikke bliver skuffet over, at der ikke er åbent, når de nu besøger Karrebæksminde, forklarer Thomas Hvitfeldt Hansen.

Makkerparret er i øjeblikket ved at få de sidste aftaler på plads med et par nye stadeholdere, som et godt supplement til de nuværende. På den måde skulle der gerne blive liv på hele pladsen, når de alle “går i luften”.

error: Nej!