Fremhævede nyhederHandelNyheder

Hanne har stor tillid til sine kunder

Den har stået på lange arbejdsdage hele ugen, siden genåbningen tirsdag den 6. april for frisør Hanne Pind, Hairvision.
-Jeg har holdt åbent hver dag. Ånnetg tidligere og lukket senere, for at få så mange af mine trofaste kunder “under saksen”.

TILLID ER GODT, KONTROL ÅBENBART BEDRE

Hanne Pind , Hairvision, har haft en travl uge efter genåbningen den 6. april.

For Hanne Pind har det været en dejlig uge.

-Alle kunder har været glade og lykkelige for, at de nu igen kan få ordnet håret, og mange har som følge af det noget længere hår, simpelthen fået lavet en ny frisure, fortæller Hanne. Udover at klare det professionelle ved sit håndværk, har hun også skullet kontrollere om hendes kunder har fået en vaccine eller har været til test indenfor de sidste 72 timer, inden hun sætter saksen i håret på dem.
-Jeg har stor tillid til mine kunder. Mange af dem er kommet her lige siden jeg startede, så vi kender hinanden. De vil ikke snyde mig, men jeg skal kontrollere dem.

BLOMSTER, VIN OG ANDRE GAVER

-Genåbningen har også betydet, at mange kunder er kommet med små gaver, blomster, chokolade og vin, og det har været helt rørende, fortæller Hanne, der under nedlukningen besluttede at udleje sin “tøjafdeling” til designer og grafiker Lærke Galatius, der har indrettet sit kontor i lokalerne. Samtidig sælger hun lidt god brugskunst, så det er ikke bare et sted, forbipasserende går forbi, uden lige at stoppe op og måske kigge inden for.

error: Nej!