Fremhævede nyhederHandelNyhederTurisme

Jens har det “du lige står og mangler”

Jens Aagaard er indehaver af Den Gamle Købmandsgård, efter et liv i rejsebranchen.

Det er ikke fordi der i lang tid har boet en lille købmand inde i kroppen på indehaveren af Den Gamle Købmandsgård, Jens Aagaard.
-Nej, jeg har været i rejsebranchen det meste af mit liv og sideløbende haft egen “forretning” i Grækenland, hvor vi hjalp turister med bland andet cykel- og traveture rundt i landskabet.

BED & BREAKFAST
Men da han for en halv snes år siden købte købmand Møllers gamle beboelse ved siden af SPAR, skete der noget.
-Jeg gik selv i gang med at bygge om og renovere. Og det tog måske lidt længere tid en jeg havde regnet med, men med god hjælp til installationer og stråtag, kunne der for 5 år siden flytte de første Bed & Breakfast-gæster ind i værelserne på første sal, og så udviklede det sig.

DET DU LIGE STÅR OG MANGLER
Butikken Den gamle Købmandsgård har lige holdt 2 års fødselsdag, og mange turister stikker hoved indenfor.
-Men det gør mange af de fastboende heldigvis også, siger Jens Aagaard, der bl.a. kan tilbyde en masse herlige varer fra ind- og udland.
Han importerer selv en lækker olivenolie, og har danske leverandører af hjemmelavet chokolade, lakrids, bolcher, salt og meget andet, som man altid lige står og mangler til en værtindegave og lignende.

VIN OG SPIRITUS
Men Jens er også leveringsdygtig og gode vine, bobler, portvin, gin, whisky og andre alkoholiske drikke.
Han har fine kontakter i den branche og får tit et godt tilbud eller en sjov flaske, som han kan sælge videre til en fornuftig pris.
Om sommeren er der naturligvis åbent hver dag i butikken og i B&B værelserne på 1. salen.
-Om vinteren vil jeg gerne holde åbent hver lørdag, og det kan da også ske, at der kommer et par dage mere på, hvis vejret er godt, siger Jens, og stikker lige hovedet uden for i det gode vejr, der heldigvis er en del af i Karrebæksminde. Eller også er det bare vores påklædning, der er forkert.

 

 

error: Nej!