Fremhævede nyhederHandelNyhederTurisme

Steffen har solgt sin købmandsbutik

Fra den 31. oktober er det ikke længere købmand Steffen Rostgaard, der står bag disken i SPAR Karrebæksminde.
-Jeg har solgt butikken til Dagrofa, der lige er gået i gang med at søge en ny købmand til at overtage butikken, fortæller Steffen Rostgaard.

Steffen Rostgaard stopper i SPAR med udgangen af oktober måned.

HAR BRUG FOR NOGLE STILLE MÅNEDER
På spørgsmålet om, hvad den aktive købmand så skal lave lyder svaret.
-Det aner jeg ikke. Jeg er lige fyldt 50 og skal i første omgang bruge et par måneder for at stresse af og komme lidt ned i tempo.
Steffen Rostgaard lægger ikke skjul på, at han igennem de sidste 3 år ikke har holdt ferie og at han godt kan mærke, at det er på tide at geare lidt ned.
Et par dødsfald i den nærmeste familie, har også været med til at øge presset på den vellidte købmand.

FORTSÆTTER SOM HIDTIL
Personale i butikken er blevet orienteret om salget.
-Men forretningen fortsætter som hidtil, så der kommer ikke til at ske noget før den nye købmand kommer på plads, fastslår Steffen Rostgaard, mens han ekspederer et par af sine mange kunder.
-Om man på et tidspunkt kan finde mig i en grøntafdeling i et af Næstveds supermarkeder, vil jeg ikke afvise, men det skal ikke være mere end 20-30 timer om ugen, så der også bliver tid til at slappe af og være lidt mere sammen med min familie, fastslår SPAR-købmanden fra Karrebæksminde.
Her kan du læse mere om, hvad det er for en ny købmand DAGROFA søger.

Købmand Steffen Rostgaard har solgt sin butik til DAGROFA og har sidste arbejdsdag den 31. oktober, hvorefter han vil starte med at holde fri et par måneder for at stresse lidt af.
error: Nej!