ForeningerFremhævede nyhederNyheder

I musikkens tjeneste

Der er lagt op til en fornøjelig og hyggelig aften, når Svovlstikkerne den 1. marts inviterer til musikalsk foredrag med musikeren Ole Kibsgaard i lokalerne Karrebæksminde Fjord på Enø.
Ole Kibsgaard er en alsidig herre indenfor underholdningsbranchen, og har bl.a. været vært i børneprogrammet “Kaj og Andrea” fra 1997-2009, og du har måske også setog hørt ham som medlem af SHUBIDUA fra 1997 til gruppen gik i opløsning i 2009.

Derudover har han arbejdet som kapelmester, vært, arrangør og solist i et utal af musikprogrammer på DR1, TV2 og TV-Charlie.

Og så må vi ikke glemme det musikalske samarbejde med sangerinden Kaya Brüel igennem 20 år, hvor de også indgår i gruppen Musikberiget, der spiller for indlagte børn, bl.a. på Rigshospitalet.

STOR OPBAKNING TIL SVOVLSTIKKERNE
-Vi har denne gang lagt arrangementet på Enø, da vi har erfaring med, at der er stor interesse og opbakning til Svovlstikkerne i Karrebæksminde, fortæller Per Frandsen fra Svovlstikkerne.
Og Signe Mayland fra Karrebæksminde Fjord er da også med til at sponsere arrangementet sammen med Holmegaard Heldagsskole, SparNord, Alpina Marine og SeeSafe.

Der kan allerede nu købes billetter til arrangementet den 1. marts kl. 19.30, og de sælges efter princippet “Først til Mølle”. Der er nemlig kun sat 100 stk. til salg.
Dørene åbnes kl. 19.00 og der kan købes drikkevarer, kaffe og kage.
Karrebæksminde Fjord ligger på Enø Kystvej 55 i Karrebæksminde, og billetter kan bestiller her.

Ole Kibsgaard og Kaya Brüel har igennem 20 år dannet par musikalsk, og bl.a. spillet med i Musikberiget, for syge børn på landets hospitaler. Hun er dog ikke med i Enø-salen på Karrebæksminde Fjord. (Foto: Per Frandsen.)
error: Nej!