Fremhævede nyhederMad og drikkeNyhederTurisme

Uddannelsen må vente

Når man er 17 år, så tænker mange unge sikkert på at få en uddannelse, et sabbatår eller noget helt tredje.
For Olga Nygaard er det den tredje løsning, der kommer ind i billedet.

KENDER BUTIKKEN
I de sidste to sæsoner, har hun været ansat i Vaffelbageriet Enø på Stejlepladsen på Lungshave, men i år er det hende, der står med hele ansvaret.
Hun har nemlig købt butikken, og starter i weekenden med tilbud på en hjemmelavet isvaffel med en kugle til 10,- kr.
-Jeg brænder virkelig for den her butik, som jeg kender virkelig godt efter to år som ansat, siger Olga, der har farmand Niels Nygaard med som “bagstopper”.
Olga er hestepige, så salget af en hest, hendes konfirmationsgave, lidt opsparing og lidt hjælp fra Niels, var nok til indskud og køb af den populære butik, der ligger som det første man støder på, når man kommer ned mod Stejlepladsen, det lille Street Marked langs kanalen.

KNÆK CANCER-VAFFEL
Der bliver åbent både lørdag den 16. og søndag den 17. marts fra 11-17 og udover de lækre nybagte vafler med is i alverdens afskygninger, kan Olga og hendes ansatte også tilbyde de populære Churros (spanskrør) med lidt sukker, chokolade eller softice.
Olga håber naturligvis på en god sæson i vaffelboden, ikke mindst fordi hun også præsenterer en Knæk-Cancer-Vaffel, hvor en del af overskuddet går til Knæk Cancer.
-Men ellers vil jeg drive Vaffelbageriet Enø videre med kærlighed og i samme ånd som de tidligere ejere, påpeger Olga Nygaard.
-Og der kommer til at ske en hel masse hel over sæsonen, siger det energiske unge indehaver, der vil vente lidt endnu med at få en egentlig uddannelse.

error: Nej!