Fremhævede nyhederNyheder

Sara Grabow synger hjertets sange

Sara Grabow er helt sin egen. Alligevel er det nærliggende at præsentere hende som Sebastians datter. Hun er flasket op med poesien og nærvær i sangene, og det ligger dybt i blodet, at musik kan skabe fællesskab som intet andet.
Du kan møde hende i Karrebæk Kirke lørdag den 5. oktober kl. 16.00
Med projektet EneRum kombinerer Sara musikken med interessen for fordybelse og klang i rum.
Sara har gennem de seneste par år rejst rundt til kirker og katedraler i Danmark, Norge og Frankrig, og undersøgt klangene med sin stemme.
Denne eftermiddag synger Sara en blanding af sine egne sange, Sebastians sange og også en smagsprøve fra det seneste album Sara Grabow synger RILKE.
Og på repertoiret er de af fars sange, der har betydet mest for hende.

LYTTET TIL FARS SANGE
Gennem hele sin opvækst har Sara fulgt og lyttet til sin fars sange – og har nu valgt de sange ud, der har rørt, påvirket, undret og fascineret hende mest.
Med sin klokkeklare stemme og fine guitarspil skabes en fordybet og lyttende atmosfære, der også kædes sammen af fællessangsstrofer. Det hele skræddersyet til Karrebæk Kirkes intime rum.
Gennem flere år har Sara Grabow været en del af den danske musik- og teaterscene og har især gjort sig bemærket i flere af de store teaterkoncerter både som sangerinde, skuespiller, komponist og igangsætter.
Karrebæk Kirke, lørdag den 5. oktober kl.16.00. Entréen er sat til 50 kroner.

error: Nej!