Fremhævede nyhederHandelNyhederTurisme

Fuld fart på i svinget

-For første gang mens jeg har været selvstændig, skal jeg holde rigtig ferie i år. Min kæreste og jeg kører en tur til Italien, køber en pizza og kører hjem igen, griner frisør Hanne Pind fra Hair Vision i Alléen.

Men forretningen er ikke lukket af den grund.
Irene Jønsson, der siden januar måned har “lejet” en frisørstol i den populære salon, holder skansen. Så kan både stamkunder og Karrebæksmindes mange sommergæster lige få rettet på frisuren, hvis det skulle blive aktuelt.

FESTIVAL-FRISØR
Hanne Pind har de sidste mange år også været rundt på forskellige festivals med Jesper Dyrby og hans team i The Container Barber, hvor hun har sat hår på mange af de helt store festivalnavne. Og 2024 er ikke anderledes. Et par arrangementer er allerede overstået, men i slutningen af måneden går det løs på “Ø Festival”, Langelands dugfriske sommerfestival.
Men også her er Irene backup i salonen, så ingen behøver at gå forgæves til Hair Vision, hvis de har bestilt tid.

hairvision
Hanne Pind og Irene Jønsson, samt vagthunden Elliot har fuld fart på sommeren igennem i salonen i svinget.
error: Nej!