Fremhævede nyhederNyheder

Få erfaringer til havearbejdet

Hvis du går og tænker på, hvordan du skal gribe forårets havearbejde an, så var det måske en ide at kigge forbi menighedshuset Bethesda på tirsdag den 21. februar, når Sandra Villumsen fra Farendløse Mosteri kommer og fortæller om jorden, mennesket, fællesskabet og mikrolivet.
Sandra Villumsen vil fortælle om, hvordan hun igennem 10 år har været med til at bygge et virksomt fællesskab op på det gamle mosteri.
Det er i dag organiseret som et blomstrende økologisk jordbrug, producent- og bofællesskab, hvor der i arbejdes med nye jordgenopbygende metoder.
Vi skal høre lidt om deres erfaringer, som vi også kan bruge i vores haver. Lidt lettere ”drift”, bl.a. så jorden ikke forstyrres/graves, at der er levende rødder året rundt, og at der ikke sprøjtes og kunstgødes.
På den måde skabes der levesteder for et rigt mikroliv, der kan binde CO2 i jorden og recirkulere næringsstoffer. Kom og hør Sandra fortælle om fællesskabet, jorden, mennesker og mikrolivet

Tirsdagstræf den 21. februar kl.14.30. Der serveres kaffe og en småkage og det er gratis at deltage. Sognehuset Bethesda, Kirkebakken 7, Karrebæk.

error: Nej!