Fremhævede nyhederNyhederTurisme

“Traditionen tro” er sat på pause

Når der bliver skrevet om arrangementer i Karrebæksminde bruges ofte vendingen “Traditionen tro”.
Men i år er den blevet sat på pause.
Alle de traditionsrige arrangementer er blevet aflyst eller udskudt.
Således bliver Sct. Hans uden fællessang og rock på Den grønne Plads, og intet Sct. Hans bål på kanalen.
De lokale restauranter byder dog inden for til Sct. Hans Menu.

FOR 116. GANG
Fiskernes Kapsejlads den 12. juli er også aflyst. Det er første gang siden 2. verdenskrig, at Fiskeriforeningen har måtte lave en aflysning.
Til det siger formanden for Karrebæksminde Fiskeriforening Thomas Ditlevsen.
-Jeg er rigtig ked af at vi har måtte aflyse årets kapsejlads, og det ved jeg også, der er rigtig mange andre, der er.
Men vi må følge statens retningslinjer om store forsamlinger.
-I år havde det været 116. gang der skulle have været sejlet, og det er selvfølgelig ærgerligt, det ikke bliver til noget. Det er ellers en begivenhed, der hvert år trækker rigtig mange mennesker til Karrebæksminde.

SMAG KARREBÆKSMINDE
Også Karrebæk- og Karrebæksminde Erhvervsforening har måttet aflyse deres årlige arrangement med Smag Karrebæksminde.
-På grund af Coronavirus har det ikke været muligt at samle nok aktører, samt det heller ikke er har været muligt at få igangsat planlægning og projektering rettidigt, oplyser formanden Jørn Johansen på hjemmesiden smagkarrebaeksminde.dk.

HØSTMARKED UDSAT TIL NÆSTE ÅR
Også gårdspladsen i Karrebæk Præstegård kommer til at stå mennesketom den 2. lørdag i september. Her skulle det årlige Karrebæk Høstmarked have været afviklet, men det er blevet udskudt til lørdag den 11. september 2021.

-Vi er ligesom så mange andre arrangører kede af at måtte aflyse årets hostmarked. Men vi har sendt besked ud til vore trofaste stadeholdere og sponsorer om, at vi ikke finder det fornuftigt at holde markedet i år, fortæller Gunhild Krogager Carlsson fra Karrebæk Høstmarked.
Markedet besøges af et sted mellem 1.500 og 2.000 gæster, så der ville blive et lille problem med det stadig gældende forsamlingsforbud.

MARKED LØRDAG
Også sommerens loppemarkeder på Den grønne Plads er blevet aflyst, men et mindre marked med højst 12 stadeholdere, skulle have startet i lørdags. Men her besluttede initiativtageren Ulla Pedersen efter DMI’s varsel om skybrud at aflyse markedet i lørdags.
-Lige nu regner det på Enø, siger Ulla Pedersen, -men jeg håber det bliver bedre i morgen lørdag den 20. juni, hvor vi efter planen skal holde loppemarked på Den grønne Plads ved Kanalkroen.

error: Nej!