Fremhævede nyhederNyhederTurisme

Vi elsker underholdning for hele familien

Der bliver underholdning for hele familien, når ”Vi elsker Sommer” rammer cirkuspladsen i Karrebæksminde fra i morgen den 30. og 31. juli samt 2., 3. og 4. august.

Underholdningen står et hold at spændende kunstnere for og billetprisen er reduceret med 50% af Slots- og Kulturstyrelsen, så det skal ikke være prisen, der holder gæsterne væk fra dette arrangement.

TRE FORESTILLINGER
Hver dag er delt op i tre afdelinger nemlig for børn kl. 11.00 med bl.a. Onkel Rejse og Hr. Skæg, MGP med Liva, Kaaiil & Julie, og kl. 16.00 fortsættes der med bl.a. Sanne Salomonsen, Rasmus Bjerg og hans forrygende John Mogensen shov og kl. 19.30 kan man bl.a. opleve Mick Øgendahl med sit nye show ”Øgendahl’s forsamlingshus og venner” og Buran G.

Vi elsker sommer har turneret rundt i hele landet med sit telt, og der er naturligvis taget forbehold for alle forholdsregler ifb. med Covid19. Alle shows/forestillinger er siddende og billetterne kan købes på ticketmaster.dk

Se hele programmet i Karrebæksminde her.

error: Nej!