Fremhævede nyhederHandelNyhederTurisme

Engbork åbner street market på Stejlepladsen

Helle Engbork flytter ud til kunderne i sommerlandet og åbner street market på “Stejlepladsen”.

På lørdag den 3. juli går det løs.
Så åbner Helle Engbork containerlågerne på det populære street market på Stejlepladsen, med et væld af spændende produkter fra ind og udland.

-Sidste år var jeg med på molen sammen med Roberto Jeans, og her fandt jeg ud af, hvad der er behov for i sommerlandet, fortæller Helle, mens hun flytter den ene store papkasse efter den anden med tøj, fra en lånt Mini ind i den rummelige container.

DØDSFALD SATTE GANG I PROCESSEN
-Jeg har altid haft en drøm om min helt egen butik, og da jeg mistede min fantastiske mor i 2014, gik det op for mig, at livet kun er til låns, fortæller Helle Engbork.
-Året efter gik min iværksætterdrøm i opfyldelse, med butikken i Kindhestegade.

Helle fik en fantastisk start i Næstved, takket være en masse dejlige loyale kunder.
-For mig er det vigtigt, at butikken dækker over en bred målgruppe og derfor har jeg mange skønne brands – både danske og udenlandske.
Og dem vil hun nu også gerne præsentere på Stejlepladsen, hvor gemalen Rune har haft travlt med at gøre området omkring containeren anvendeligt, så det falder ind i strandmiljøet og street-konceptet.
Der er således blevet bygget en lækker terrasse i hele containerens længde og sat tøjstativer op på en smart måde omkring plantekasser med sand og marehalm, og hele området er belagt med flis.

ELSKER OMRÅDET
Helle Engbork lægger ikke skjul på, at hun er helt vild med området i Karrebæksminde.
-Mange mener jeg er lidt tosset, men flere gange om ugen begynder jeg dagen med, meget tidligt at køre en tur hjemmefra til Karrebæksminde, hvor jeg så går en tur med mine to hunde. Det er en dejlig start på dagen, fastslår Helle.

Forretningen i Kindhestegade beskæftiger i dag 8 fastansatte og en del timelønnede. Derudover lejede Helle butikken på den anden side af gaden, hvor hun i dag driver sin web-shop, og så skal der også lige være tid til Karrebæksminde, hvor hun selv vil være at finde meget af sommeren.
Ingen tvivl om, at det nye tiltag på Stejlepladsen nok skal tiltrække mange interesserede til det attraktive og spændende område.

error: Nej!