Fremhævede nyhederHandelNyheder

Markedsdage hos SPAR

Der er lagt op til et par spændende og underholdende markedsdage her i weekenden den 5. og 6. september, når købmand Steffen Jacobsen laver markedsdage på parkeringspladsen ved butikken.
SPAR Karrebæksminde plejer at være med til det årlige Karrebæk Høstmarked, der i år er udskudt til næste år.
-Men så må jeg jo lave mit eget lille høstmarked, griner Steffen, der også har sørget for smagsprøver fra Karrebæksminde Seafood, Amka Vin og Næstved Bryghus. Også slagteren og Guldkyllingen er med til markedet, ligesom CafEnø sælger kaffe.
Der bliver også mulighed for børnene til at få en ridetur.
Til at få det hele til at glide lidt lettere ned, har han samtidig hyret Uranias festligere tuyrolere, der spiller søndag fra 13-15 og allerede i morgen lørdag, står den på To Omskårne Med Creme Og En Dårlig, der er programsat til kl. 11-13.

error: Nej!