Fremhævede nyhederNyheder

Du kan altid ringe til en ven

-Det vigtigste for et menighedsråd er, at det er positive og konstruktive borgere, der ønsker at gøre en indsats for at løse de forskellige opgaver vi står over for, der bliver valgt.
Det mener formanden for Karrebæk Menighedsråd Carsten Storgaard
Det er vigtigt at menighedsrådet bliver sammensat på en sådan måde, at det består af et repræsentativt udsnit af sognets borgere lige fra de unge til de ældre. De får indflydelse på livet i og omkring Karrebæk Kirke.

Derfor er det også vigtigt at møde frem til valget til menighedsrådet på tirsdag den 15. september kl. 19.00 i Bethesda på Kirkebakken 7 i Karrebæk.

CARSTEN STORGAARD, formand for Karrebæk Menighedsråd, foran Bethesda.

MANGE FORSKELLIGE ANSVARSOMRÅDER
-Menighedsrådet har bl.a. ansvaret for de forskellige bygninger vi råder over, for personalet der er ansat og arbejder for sognets ve og vel, for kirkegårdens pasning og udvikling, samt for de mange aktiviteter, der normalt er i kirken og sognehuset, siger Carsten Storgaard.
-Og det hele munder ud i kirkens økonomi, hvor vi har en omsætning på knap 2 millioner kroner om året, der skal forvaltes efter ministeriets lovgivning, oplyser Carsten Storgaard.

DYGTIGE KONSULENTER
-Der er mange ting at holde styr på og det kan til tider virke lidt uoverskueligt, men vi kan altid ringe til en ven, smiler formanden.
Og med det mener han, at der bl.a. i Næstved Provsti er en masse dygtige konsulenter, der næsten ved alt om de forskellige områder og som medlemmerne af menighedsrådene kan trække på .
Menighedsrådet i Karrebæk Sogn består af 7 folkevalgte personer og sognepræsten, der er ”født” medlem af rådet.
På mødet den 15. september opstilles kandidaterne og suppleanterne – og vælges. Så det er den dag, du skal møde op, hvis du vil være med til at have indflydelse på livet i Karrebæk Sogn.

error: Nej!