Fremhævede nyhederHandelMad og drikkeNyhederTurisme

-Og om lidt er kaffen klar…..

-Vi står klar med varme drikke, lidt suppe, en let frokostting og hjemmebagt kage, hvis turen falder forbi stranden ved Karrebæksminde, fortæller Carsten Vigsø, der sammen med sin hustru Tina Golbert i forsommeren åbnede Cafenø på Lungshave, i det gamle samaritterhus, hvor Røde Kors i over en menneskealder har hjulpet tilskadekomne badegæster.

Nu er det en anden form for “hjælp” Tina og Carsten tilbyder, bl.a. serverer de brunch, gerne på bestilling, i den hyggelige café, hvor det også er muligt at gøre et godt køb af brugskunst med mere.
-Vi holder åbent hele efterårsferien fra 10 til 17, siger Carsten Vigsø, mens han tilbereder et par lækre kopper kaffe til et par gæster, der ser ud til at være blevet blæst godt igennem på en travetur langs stranden.

VIL GERNE FORTSÆTTE
Det gamle samaritterhus, der har en fantastisk beliggenhed, ejes af Næstved Havn, der indtil videre kun har tegnet kontrakt med ægteparret frem til 1. oktober 2020.
Parret er interesseret i at fortsætte med deres cefévirksomhed, men er ikke så meget for at ofre en masse penge på huset, hvis lejekontrakten ikke kan forlænges, så nu går de og venter på et udspil fra Næstved Havn.

Læs tidligere omtale af Cafenø her

 

error: Nej!