Fremhævede nyhederMad og drikkeNyhederTurisme

Så nåede vi det endelig, næsten….

Mia Søndergaard og Pia Pallesgaard skal stå for den daglige drift af B-spisehuset, der åbnede for gæsterne i går eftermiddag i flot vejr.

Det store smil var fremme hos køkkenchef Mia Søndergaard og Pia Pallesgaard torsdag eftermiddag, da det endelig var blevet tid til at slå dørene op for de første gæster i B-Spisehuset på Stejlepladsen.

VI MANGLER LIDT SMÅTING
Restauratør Brian Østerbro Jensen lægger dog ikke skjul på, at det har været en hård fødsel.
-Men vi nåede det,…… næsten, smiler indehaveren af det nye madted i Karrebæksminde og hentyder til, at der på grund af forskellige omstændigheder stadig mangler et par småting, inden han kan sige, at stedet er helt færdigt.
-Det er bl.a. et stålbord i køkkenet og parasoller og flere møbler udenfor, siger han, men håber det vil lysne i den kommende uge.
-Nu har vi åbnet, lavet et lille menukort og så må vi se, hvordan vi skal køre fremover. Vi har lagt vægt på, at vi ligger i et fiskerleje, så både menu og indretning skal gerne passe til det.

VARIERET MENUKORT
Menukortet rummer lige fra grøn salat, over forskellige fisketing og kaviar til ost og dessert. Og der er naturligvis drikkevarer, der passer til retterne, alt efter smag og behag.
Det er som sagt Mia og Pia, der skal stå for den daglige drift og så kommer der naturligvis personale til at hjælpe dem.
Mia Søndergaard, der iøvrigt er gift med Brian, er uddannet kok, tjener og sommelier og har drevet egen forretning i Næstved i 7 år og Pia Pallesgaard har været eventkoordinator på Den sorte Diament (Det kongelige Bibliotek) i København, hvor hun også har været meget aktiv i stedets café, så håndteringen af de lækre råvarer er lagt i de bedste hænder.
Stedet bliver udover at være en take-away restaurant også et sted, hvor kunderne kan sidde og nyde maden enten med udsigt til kanalen, eller bag bygningen, hvor der er indrettet et dejligt gårdmiljø med forbindelse til naborestauranterne og Engbork, der iøvrigt åbner i morgen.
Det var iøvrigt Mads Petersen fra Petersens Pizza, der var den første kunde hos Mia og Pia.
-Nu skal vi have noget andet at spise end pizza, svarede han med et drenget grin.

error: Nej!