Nyheder

Noget for øjne og ører

Der er for alvor ved at komme gang i arrangementerne i og omkring Karrebæk Kirke.

NY UDSTILLING
Kirsten Sabroe udstiller malerier og collager i sognehuset Bethesda i Karrebæk. Udstillingen kan ses frem til 31.januar 2022 og den 9. november kan interesserede opleve Kirsten Sabroe fortælle om de udstillede værker i Bethesda til “Tirsdagstræf”.
Om udstillingen siger Kirsten Sabroe.
-Ofte lærer man mere af at forsøge noget man netop ikke kan. Enten bliver man god til det, eller også lærer man at respektere dem, der rent faktisk kan det endnu bedre. Under alle omstændigheder bliver man ydmyg overfor opgaven.

FÆLLES TEMA FOR VÆRKERNE
-Med udgangspunkt i det allernærmeste i coronatidens nedlukninger i foråret, blev vand, siv, fugle, vejret og Karrebæk fjord temaet for mine værker, og de kan ses i personalestuen, siger Kirsten Sabroe.
-I konfirmandstuen bliver hovedværket min udgave af nadveren, som blev skabt til en udstilling i Skt. Jørgens Kirke, og jeg håber, at få en meget anderledes udgave af de 4 evangelister klar til dette rum, og er i gang med at undersøge, hvem og hvordan det kan udtrykkes, siger Kirsten, der nyder at bo i Karrebæksminde.

ITALIENSKE SANGE
På søndag den 31. oktober afholdes der koncert med Marco Martiri i Karrebæk Kirke.
Italienske sange, arier og historier.
-En forrygende koncert, hvor Marco synger italienske sange akkompagneret af sin pianist og sin guitar, fortæller Kirsten T. Nyvang fra Koncertudvalget i Karrebæk Menighedsråd.
-Stemningen er høj og stilheden intens når man bliver ført igennem sange og historier.
Repertoiret er hentet i italienske klassikere fra populærmusikken og operaens verden med sange som: Nessun dorma, Con te partiro (Time to say goodbye), Torno a Surriento, Mama, Caruso, Parla piu piano (Godfather), Oh sole mio, Ave Maria m.m. Sangene bliver bundet sammen af farverige familiehistorier fra 1700 tallets Italien frem til dramaer under Anden Verdenskrig.
Der er gratis adgang til koncerten, der starter kl. 16.00.

error: Nej!