ForeningerFremhævede nyhederNyhederTurisme

Hæder til frivillig for 150 vagter

Der var blomster fra Georg Bentzen til Anne Kiertzner for hendes 150 vagter. I baggrunden ses en af de andre frivillige Per Rasmussen.

Mens Næstved Kommune hvert år sender godt 3,2 mill. kroner afsted til direktør Martin Bender og SydkystDanmark, Sydsjælland og Møn, så må Næstved Turistforening leve på en sten og gøre brug af nogle utrolig ihærdige og pligtopfyldende frivillige, til at tage vagterne på foreningens informationskontorer i Ventesalen på banegårdspladsen og i Alléen i Karrebæksminde.

HÆDRET FOR 150 VAGTER
-Vi har 32 frivillige, der passer vagterne i Næstved hver dag fra kl. 10-16 og i sommerperioden mellem 11 og 14, har de også vagt i Karrebæksminde, fortæller formand for Næstved Turistforening Georg Bentzen.

Og det er ikke så få vagter de frivillige byder ind på. Således måtte Georg Bentzen ud og købe blomster til Anne Kiertzner, der netop  nu har passeret 150 vagter i Ventesalen og Karrebæksminde.
Anne og hendes kolleger er guld værd for Næstved Turistforening og byen, hvor de yder en stor indsats for at give turister og borgere en velkomst service under temaet “Det gode Værtskab”.

 

error: Nej!