Nyheder

Jeg har ikke en tone i livet!

Det kan godt være 83 årige Kjeld Nørgaard ikke har en tone i livet, men han har dog formået at henrykke børn og barnlige sjæle i alle aldre, når han lagde stemme til frøen Kaj i “børneprogrammet” Kaj og Andrea, som han startede sammen med Hanne Willumsen (Andrea) og nu afdøde Povl Kjøller på DR/TV tilbage i 1971.
Han er uddannet på Det kongelige Teaters Elevskole og har medvirket i et utal af teaterforestillinger, film og TV-serier og meget andet.

Ole Kibsgaard på Karrebæksminde Fjord.

I MUSIKKENS TJENESTE
-Selv om jeg ikke kunne synge, mente jeg, kom jeg dog med i et par musicals gennem tiden, siger Kjeld Nørgaard med et lunt smil, da vi møder ham på “Karrebæksminde Fjord”, hvor hans gode ven gennem mange år, musikeren Ole Kibsgaard er engageret af Svovlstikkerne for at berette om sit musikerliv i ord, toner og billeder  “I musikkens Tjeneste”, et show Ole Kibsgaard var blevet opfordret til at lave af Per Frandsen, der er med i arrangementudvalget i Svovlstikkerne og selv gammel musiker.

VIL DU MED?
Kjeld Nørgaard er netop flyttet til Næstved, så da Ole Kibsgaard ringede for at høre om han ville med til Karrebæksminde var han slet ikke i tvivl.
-Ole og jeg har arbejdet sammen i rigtig mange år og lavet mange sjove ting. Ikke mindst med Kaj og Andrea, smiler den folkekære kunstner, der også blev præsenteret i løbet af aftenen, da emnet omkring Kaj og Andrea dukkede op i programmet.

ALT UDSOLGT
Der var alt udsolgt til showet, der blev afviklet i et herligt tempo i godt 2 timer, hvor Ole Kibsgaard tog tilhørerne med på en musikalsk rejse i ind og udland. En rejse, hvor han har mødt et utal af kendte og mindre kendte musikere, producere, bands og andre, med relation til musikken.
Også hans store arbejde med “Musikberiget”, hvor han sammen med andre musikere tager på besøg og spiller for alvorligt syge børn på respektive hospitaler, var oppe og runde. Det var hans engagement på Grønland også. Her samlede han en stor gruppe børn, som så fik lov til at skrive deres egne sange, som Ole senere satte melodi til, og vendte tilbage for at indspille sangene sammen med børnene.

MUSIKALSK ÆGTESKAB
Under sit show, der iøvrigt var en premiere, fortalte Ole Kibsgaard også om sit over 20 års musikalske ægteskab med sangerinden Kaya Brüel, og Per Frandsen kunne efter at have takket Ole Kibsgaard for god underholdning røbe, at Kaya og Ole kommer til Karrebæk til december, hvor de er hyret af Karrebæk Menighedsråd til at give julekoncert i kirken.
Og så glemte vi måske lige at sige, at selv om Oles gode ven Kjeld Nørgaard ikke har en tone i livet, så kan han bakke snagvendt! Og det var han lige ved at begynde på, da der blev serveret “Kaj-kager” fra Kringlebageren på Åderupvej inden showet.

Der var totalt udsolgt til Svovlstikkernes arrangement i Enø Salen på Karrebæksminde Fjord.
error: Nej!