Fremhævede nyhederMad og drikkeNyhederTurisme

Søstre bag nyt koncept på Stejlepladsen

Der sker hele tiden noget nyt på og omkring Stejlepladsen på Lungshave, i folkemunde kaldet Enø.
Søstrene Connie og Baj-britt Saabye er gået i gang med at indrette en café, men ikke en hvilken som helst café.

MØDELOKALE OVENPÅ
-Vi kunne godt tænke os at lave en lidt anderledes café og den ide var Anders Jørgensen fra Næstved Mægleren med på, fortæller Maj-britt Saabye Hansen.
Caféen bliver indrettet i “redskabshuset” hvor tidligere Enø Sushi havde til huse.
Her tilbydes gæsterne gode traditionelle café-lækkerier og får man lyst til at kigge på et godt boligtilbud, vil en repræsentant fra Næstved Mægleren være klar med råd og vejledning.
Kommer der konkrete forhandlinger omkring en bolig, kan kaffen tages med oven på, hvor der bliver indrettet et lille kontor og mødelokale.

Både Anders J. Jørgensen og hans to ansatte Nicolai Hammann og Patrick Åris Jensen samt café-pigerne Maj-britt og Connie håber at deres ide falder i de besøgendes smag, og de glæder sig meget til at komme igang.
-Men først skal lokalerne lige gøres færdige, og så skal vi lige på en kort ferie, inden vi starter det hele, siger Connie Saabye.

Der er allerede to etablerede ejendomshandlere i Karrebæksmindeområdet, men Anders J. Jørgensen mener,  der også er plads til hans lille firma.

De tre hussælgere fra Næstved Mægleren Nicolai Hammann, Patrick Åris Jensen og  Anders J. Jørgensen er sammen med søstrene Connie Saabye og Maj-britt Saabye Hansen er klar til at indtage Mægler Caféen på Stejlepladsen.
error: Nej!