ForeningerFremhævede nyhederNyhederTurisme

Sidste sæson med kliken

Hvis du vil høre Shu-bi-dua’s version af ”Midsommervisen” live, fremført på dagen af de to ”gamle” medlemmer af gruppen Claus Asmussen og Willy Pedersen sammen med ”drengene” Karsten Lagermann, John Sørensen og Rasmus Grosell, så skal du komme til Sct. Hans arrangement i Karrebæksminde.

SAMARBEJDE MELLEM FORENINGER
-Vi står alle og mangler hjælpere, når vi skal lave et arrangement, så vi tænkte, at det nok var en god ide at gå sammen om tingene, fortæller Freddy Bach fra Karrebæk og Karrebæksminde Erhvervsforening.
Sidste år startede nemlig et samarbejde mellem Karrebæk Idrætsforening, lokalrådet, fiskeriforeningen og den lokale erhvervsforening, og i år kan de præsentere Shubberne til en 50-års jubilæumskoncert, Sct. Hans aften i Karrebæksminde.

SIDSTE SÆSON MED KLIKEN
Det bliver sidste mulighed for at høre Midsommervisen på dagen, med Claus Asmussen og Willy Pedersen i bandet.
-Ja, vi pensionerer Claus og Willy til december. Men Shubberne har et travlt program i 2024. Vi bliver Danmarks bedste Shu-bi-dua tribute, fortæller John Sørensen.
-Men musikken lever videre og vi har stået i lære hos Asmussen i 10 år, så hvem kan gøre det bedre end os?
Shu-bi-duas version af Holger Drachmann vise, stammer fra 1980.
-Men der bliver mange andre numre tilhørerne kan synge med på, fortæller Freddy Bach, som forventer, at arrangementet som så mange andre Sct. Hans arrangementer gennem tiden i Karrebæksminde også i år vil blive et tilløbsstykke.

 

 

error: Nej!