Fremhævede nyhederMad og drikkeNyhederTurisme

Livet er min yndlingsbuffet

Når “Frk. Solskin”, alias den 42-årige iværksætter Lotuz Johansson på den sidste Store Bededag den 5. maj kl. 12.00 åbner sin lille butik på Stejlepladsen, bliver det med et helt specielt men enkelt koncept:
Hun vil servere Poke Bowl, Barista Kaffe og noget sødt.

-Jeg elsker selv kaffe, så mine kunder skal have virkelig kvalitetskaffe, siger Lotuz Johansson, der i de sidste 33 år har ”levet” på Det Blå Marked i Haslev sammen med sine forældre, der havde den populære café på stedet.

EN RET FRA HAWAII
Lotuz har været i kontakt med en lokal fiskeleverandør, der kan levere helt frisk fisk til hendes Poke Bowl, en specialitet der stammer fra Hawaii og som blev populær i Europa for godt 10 år siden. En Poke bowl kan bedst beskrives som en sushisalat, hvor friskskårne grøntsager lægges pænt i en skål sammen med helt frisk rå fisk i tern.
Lotuz laver også en med kylling og en vegetar.

LIVETS STORE BUFFET
Lotuz Johansson har mod på udfordringer, og der bliver højt til loftet hos “Frk. Solskin”, hvor der hele tiden vil være plads til nye ideer.
-Livet er min yndlingsbuffet, smiler Lotuz, der har taget godt for sig af retterne som en meget aktiv iværksætter, med både kjoler, parfumer, make-up og apps på CV’et, og nu altså også en café, hvor hun lover, at der også nok skal være lidt sødt, gæsterne kan nyde til kaffen.
Hvordan caféen vil udvikle sig, må tiden vise. Der bliver plads til gæster både inde og ude, og der er frit valg om man vil sidde foran eller bag ved huset, lige op af den ”genopståede” P-Tang bane, der er til fri anvendelse for de gæster, der køber deres varer på Stejlepladsen.
Iøvrigt vil Lotuz gerne flytte til Karrebæksminde, i første omgang i sommerhalvåret, så hun slipper for den langsommelige vej fra og til Haslev hver dag. Derfor leder hun efter en lejebolig.

Frk. Solskin alias Lotuz Johansson er straks med på idéen, da Anders Cruckov og Thomas Hvitfeldt Hansen forelægger planerne omkring en “P-Tang” bane i forlængelse af caféen. Pladshunden Conrad virker lidt ligeglad.
error: Nej!