Nyheder

Nova hader mus og rotter

Når man er næsten 2 år gammel, hedder Nova, hader mus, rotter og mår og er en Jack Russell Terrier, så er det bare lykken at være i lære hos Jonatan Houkjær, der er indehaver af Enø Skadedyr.
Nova har sit eget lille bur i firmabilen og er med Jonatan næsten hver dag i kampen mod ubudne gæster på gårde, huse og sommerhuse.

-Nova bliver helt balstyrisk når den får færden af mus og rotter og den rejser børster når der er ræv og mår i nærheden, fortæller Jonatan Houkjær.
Også mosegrise og muldvarper har den lille terrier et noget anstrengt forhold til.

SMÅ SKADEDYR
Jonatan bekæmper så godt som alle former for skadedyr og i øjeblikker har han mange henvendelse omkring skægkræ, der hurtigt kan blive en pestilens i hjemmet, hvis der ikke bliver gjort noget i en fart. Det kan eventuelt være en gennemgribende sprøjtning, og her har Jonatan naturligvis godkendelse og autorisation fra Miljøministeriet.

FAMILIEHUND
Skægkræ er dog for små til Novo. Her skal vi op i størrelsesordenen mus og rotter, for at det er interessant, men så er den et virkelig godt værktøj for Jonatan, der daglig får data ind på sin telefon fra de mange fælder, han har stående rundt omkring hos kunderne.
-Når telefonen bipper, så er det tegn på at der er gået noget i fælden, og så kører vi ud og kigger på det og sørger for en human aflivning af dyret.
Og når makkerparret Nova og Jonatan så holder fri, så er der dømt hygge med familien, far, mor, tre børn og Nova i huset i Karrebæksminde.

Nova og Jonatan Houkjær er næsten altid på arbejde sammen i kampen mod ubudne gæster.
error: Nej!