Fremhævede nyhederNyheder

Nu kan julen godt komme

Graver Per Rasmussen og hans medhjælper Kurt Hansen har netop færdiggjort pyntningen af omkring 120 gravsteder op til julemåneden.
-Det er et dejligt arbejde, især når vi får lov til at “lege” lidt med Nordmanns- og nobilisgran, siger gravermedhjælper Kurt Hansen, mens han retter et hjerte til på et af gravstederne.

-Nu skal vi have sat lys på kirken, så det er klar til 1. søndag i advent, og så mangler vi lige adventskransen i kirken. Den skal også på plads, og så er vi klar til familiegudstjenesten den 1. december kl. 10.30, fortæller graver Per Rasmussen.
-Karrebæk Kirkes Børnekor deltager også i gudstjenesten, påpeger organist Anja Lisa Nielsen.
-Og bagefter er der lidt varme drikke og æbleskiver i Bethesda, hvor der ligeledes er julemarked. Det åbner allerede om lørdagen den 30. november fra 10-15 og samme tid om søndagen.

På julemarkedet i Bethesda sælges der håndarbejder, pileflet, dekorationer, kranse, nisser, støbte ting, julepynt, frugt og gran, og så er der mulighed for, at de mindste kan få en ridetur på en af ponyerne fra 4H, der traditionen tro også er med ved dette folkelige arrangement.

Gravermedhjælper Kurt Hansen er ved at lægge det sidste gran på et af gravstederne på Karrebæk Kirkegård.
error: Nej!