Fremhævede nyhederNyheder

Stor succes med Open-Air Gudstjeneste

Omkring 180 mennesker havde fundet vej til Saltø Gods 2. pinsedags formiddag, hvor sognepræst Jakob Grandjean fra Karrebæk og Fodby sogne, stod for en Open-Air-Gudstjeneste.
Det fine vejr, naturen og det smukke gods var med til at give de bedste rammer for denne gudstjeneste, hvor sognepræsten også havde fået assistance af Karrebæk & Fodbykoret, samt tre kirkesangere og organist Anja Lisa Nielsen.

FRA SUCCES TIL TRADITION
Omkring 60 kirkegængere deltog i den lidt utraditionelle walk-in-nadver og efter gudstjenesten inviterede værtsparret Louise og Carl von Scheel-Plessen på kaffe og kransekage på godsets gård.
Mange sognebørn havde lagt vejen forbi, men også gæster fra andre sogne deltog og alle fik en virkelig god oplevelse og arrangørerne fra Karrebæk Sogns Menighedsråd, der havde fået hjælp af kolleger og personale fra Fodby Kirke, fik mange roser med på vejen.
Så må vi se om forhenværende restauratør Kaj Salling fra Karrebæksminde igen får ret, når han siger: Hvis noget en gang har været en succes i Karrebæk, så er det en tradition.
Mange af gæsterne håber det.

error: Nej!