ForeningerFremhævede nyhederMad og drikkeNyheder

Banko til Svovlstikkerne

Igennem 9 år har den lokale hjælpeorganisation Svovlstikkerne uddelt julepakker gennem kommunens kirker og Frelsens Hær til værdig trængende. I år blev det til 520 pakker, som blev pakket i dag på Maglemølle.
Omkring 100 personer var med til det store arbejde, og budgettet for sådan en omgang er godt 300.000 kr., selv om der er mange firmaer, der giver donationer i form af madvarer til de mange julepakker.
Derfor var det en stor glæde for Svovlstikkerne, at Malene Hansen, restauratør på Kanalkroen, kiggede forbi og hev en kuvert op af lommen til Carsten Hyld, bestyrelsesmedlem i Svovlstikkerne.

-Værsgo, her er 31.700 kr. fra vores bankospil i november måned, sagde den glade giver og sendte tankerne til en fyldt restaurant, hvor der blev spillet banko til den helt store guldmedalje.
Det var den daværende restauratør Ulla Pedersen fra Enø, der startede med bankospillene i 2013 og siden har den kendte restaurant ved kanalen sendt mange tusinde kroner til Svovlstikkerne.

Tre seje sild fra Karrebæksminde, Ulla Pedersen, Malene Hansen og Katrin Egholm Pedersen, hjalp til med at pakke det 520 julepakker for Svovlstikkerne.

-Så bliver der også julepakker til næste år, sagde en glad  Carsten Hyld, der fremhævede de mange virksomheder og privatpersoner, der virkelig har fået øjnene op for det store arbejde foreningen går og laver.

Sognepræst Jakob Grandjean fra Karrebæk Kirke var også blandt de personer, der skal videreformidle julepakkerne. Han fulgte pakningen fra sidelinjen, inden han fik sin andel af pakkerne til fordeling i sognet.
-Det er et fantastisk arrangement Svovlstikkerne står for, sagde han.

 

error: Nej!